Ervaringen

Enkele ervaringen ;

Ik heb een heerlijke en fijne ontspanningsmassage gehad inclusief een scrub behandeling. Lianne neemt echt de tijd voor je. Na afloop voelde ik me helemaal ontspannen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt!
Mireille

Een weldadige ontspanningsmassage mogen ontvangen. Zoveel aandacht, rust en warmte. Tijd en ruimte verdwijnt. Alleen jijzelf, een paar warme handen en een fijn mens, meer heb je niet nodig om op te laden. Lianne heel erg bedankt.
Rien

Een lekkere ontspanningsmassage gehad! nogmaals bedankt, helemaal tot rust gekomen. Een fijn warm welkom, zeker voor herhaling vatbaar.
Linda

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om reiki bij jou te volgen.
Het heeft mij zeer zeker heel goed gedaan. Ik voel mij nu veel sterker, vrolijker en rustiger. Ook heeft het mij teruggebracht bij mijn gevoel en voel ik mij zelfverzekerder. In gezelschap durf ik voor mijn mening uit te komen, iets wat vroeger zeker niet het geval was.
Kortom reiki is voor mij een enorme verrijking.
Jantine

Weer lekker tot mezelf gekomen na een reikibehandeling bij Lianne! Al meerdere behandelingen gehad en knap er elke keer weer van op!
Cynthia

Bij Lianne heb ik een Reiki behandeling gehad en een voetreflexmassage. Dit is mij goed bevallen. Ik voelde mij direct op mijn gemak en na de behandeling had ik een fijn relaxed gevoel. Ik voelde de energie door mijn lichaam stromen, zeker voor herhaling vatbaar.
Moniek