Hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid,

Graag ruim ik op de website ook een plaatsje in om aandacht te geven aan hooggevoeligheid, steeds meer mensen ontdekken dat veel zaken waar ze tegenaan lopen in het leven, zich niet thuis voelen in werk, de maatschappij, veel onrust, last van negatieve gevoelens, te maken hebben met de eigenschap waar ze zich misschien nog niet zo van bewust zijn namelijk hooggevoeligheid.

We leven in een maatschappij waarin het nog steeds vaak niet gebruikelijk is ons gevoel toe te laten of te laten zien. Toch is juist het delen van gevoel heel erg helend , genezend en vooral bevrijdend.

Hooggevoeligheid kan lastig zijn, gevoelens, emoties worden vaak intenser beleefd dan bij mensen die minder gevoelig zijn.

Als zelf hooggevoelig zijnde ondersteun ik je graag wanneer nodig, voel je welkom met alles wat er is precies zoals je bent , je gevoelens er laten zijn geeft je de ruimte voor de krachtige eigenschappen van hooggevoeligheid zoals inlevingsvermogen, intuitie, openheid, ruimdenkendheid, creativiteit, compassie enzovoort .

Graag tot ziens, een warm welkom