Jezelf zijn

Jezelf zijn in een wereld die continu probeert je iets anders te laten zijn.. een hele uitdaging voor velen.

Veel problemen die we zien rondom ons, verdeeldheid, uitbuiting van mens en natuur, prestatiedruk, geld belangrijker dan welzijn, veel mensen die kampen met stress, burnout enzovoort, laten ons zien dat het tijd is voor verandering.

We denken vanuit maatschappelijke of werkdruk vaak dat we zelf moeten veranderen maar is dat ook werkelijk zo, is het niet eens tijd dat we onder ogen zien dat we geen robots zijn, maar mensen van vlees en bloed met gevoelens, emoties, een hart en een ziel, die onze aandacht vragen, door ziekte, door stress of andere psychische problemen, om terug in verbinding te komen daarmee, met ons diepste zelf. En daar ook helemaal oke mee te zijn, te gaan doen wat bij ons past, geen genoegen meer nemen met ons te moeten aanpassen ten koste van ons lichaam, voorbijgaand aan onze hart en ziel.

Zodat we kunnen gedijen, en ook anderen daarmee kunnen inspireren, om verandering tot stand te brengen om naar een andere manier van leven wellicht te gaan, meer in contact met de natuur, onze eigen natuur, met respect voor gezondheid, welzijn, van milieu en de dieren en onszelf.

De sleutel om in contact te komen met onze kern is de adem en het lichaam. Dagelijks tijd nemen voor bijvoorbeeld, meditatie, stilte, yoga, reiki of een andere methode om aandacht aan jezelf te geven en aan wat binnenin je leeft brengt je stap voor stap dieper bij je ware zelf, waardoor je weer terug in contact komt met je innerlijk en de wijsheid die in jezelf zit, maar ook met je zelfgenezend vermogen, daar weer op mag gaan vertrouwen. 

Wanneer je voelt dat je op dit moment toe bent aan verandering, in plaats van te overleven weer te gaan leven, te gaan doen waar je hart blij van wordt, voel je dan van harte welkom voor ondersteuning daarbij.

Graag tot ziens, een warm welkom zoals je bent.
 

'Be yourself, everybody else is allready taken'