Mindfulness

Mindfulness Training

Krachtig en gelukkig leven met aandacht in het hier en nu.

In het hier en nu zijn, hoe eenvoudig het soms lijkt hoe moeilijk het kan zijn, in de drukte van alledag en de maatschappij waarin we leven komen er voortdurend prikkels op ons af. 

Het is een hele kunst tegenwoordig om daarin de rust te kunnen bewaren. Onze gedachten halen ons regelmatig uit het hier en nu. Wanneer we ons daar bewust van zijn kunnen we er op een andere, krachtiger manier mee omgaan, kiezen welke gedachten ons dienen, en onze gedachten er laten zijn zonder ons erin mee te laten slepen.

De mindfulness training helpt je bewust te worden en op een andere manier om te gaan met stress, onrust en negatieve gevoelens. 

Ook mensen die een burn-out hebben of daar tegen aan lopen en mensen die een depressie hebben gehad kunnen veel baat hebben bij mindfulness om bij moeilijke periodes op terug te kunnen vallen.

Praktisch:
In 8 weken tijd gaan we aan de slag om mindfulness in ons leven te integreren. Tijdens de wekelijkse bijeenkomst krijg je meer achtergrond , ervaar je verschillende oefeningen, meditaties waar je vervolgens thuis mee aan de slag gaat 
met behulp van het werkboek en audio-opnames.

De training is persoonlijk te volgen of in groepsverband wanneer er voldoende belangstelling is.
 

'The present moment is the only moment available to us and it is the door to all moments'