Over mij

Verschillende levenservaringen, en de wens mezelf en anderen beter te leren kennen en begrijpen, maakten dat ik een (nlp) coach opleiding ben gaan volgen. Dit was het begin van een intensief proces van persoonlijke ontwikkeling. Ookal was het niet altijd makkelijk, ik voelde dat dit het juiste pad was voor mij, steeds meer te gaan leven naar wat er voor mij echt toe doet en mijn hart te volgen.

Tijdens en na het afronden van deze opleiding ben ik meer en meer de kracht van meditatie en stilte gaan ontdekken, zo heb ik verschillende korte (boeddhistische) retraites gevolgd. Ook heb ik een traject voor 'lichtwerkers' gevolgd waardoor ik steeds dichter bij mezelf gekomen ben. Ik ben mijn leven in eigen hand gaan nemen, dit betekende soms loslaten van zekerheden wat heel moeilijk was maar mij veel vrijheid en kracht opgeleverd heeft. Ik geloof dat het leven een levenslange zoektocht is, ik ben er nog niet maar ik ben op de juiste weg, heel dankbaar voor het proces van bewustwording wat mijn leven verrijkt heeft!

Cursussen / trajecten die ik gevolgd heb:

maart - november 2018: Training Hooggevoeligheid
maart - juni 2018: Mindfulness Trainersopleiding
juli / augustus 2017: Training Mindfulness
februari 2017: Thaise Voetreflexmassage
2016 juni: reiki 2e graad
2016 januari: 1e graad Reiki
2014-2015: Traject Lichtwerkers
2012-2015: Verschillende korte boeddhistische retraites
2011-2012: NLP Post Master
2010-2011: NLP Master Practitioner Coach
2009-2010: NLP Practitioner Life Coach

Mijn visie/missie

Wat ik vooral heb ontdekt is dat verandering enkel en alleen in jezelf begint. Je kunt omstandigheden niet altijd veranderen maar wel hoe je er zelf mee omgaat, wanneer je zelf verandert van binnenuit zul je merken dat omstandigheden vaak meeveranderen. Met behulp van coaching, mindfulness en healing door reiki en voetreflexmassage kom je lichter, bewuster en krachtiger in het leven te staan, dit straal je uit naar je omgeving. We zijn allen verbonden met elkaar en hebben veel meer invloed dan we vaak denken. Met Innersun Coaching hoop ik mijn steentje bij te dragen aan bewustwording, positiviteit en verbinding.

Mijn motto: De uitspraak van Mahatma Gandhi: 'Wees de verandering die je in de wereld wilt zien'

 

 

 

 

Innersun, de zon in jezelf

De naam Innersun is geïnspireerd op de zon, behalve een grote krachtbron buiten onszelf ook altijd aanwezig in onszelf. Of het nu als klein lichtpuntje is of als warme krachtbron, laat de zon opkomen in jezelf en straal!

Namasté,
het licht in mij groet het licht in jou