Thaise Voetreflexmassage

Onze voeten dragen ons de hele dag, maar hoe vaak geven we ze de aandacht die ze verdienen. Geef je voeten van tijd tot tijd aandacht door middel van een uitgebreide voetmassage.

De thaise voetreflexmassage is een energetische massage van voeten en onderbenen. De massage is zowel diep ontspannend als stimulerend op de meridianen (energiebanen) die door het lichaam lopen vanaf  de reflexpunten in de voeten tot alle organen en overige lichaamsgebieden. Deze reflexpunten worden gestimuleerd met de handen en met een houten drukpuntstokje. Energie stroomt dus vanaf de voeten door heel het lichaam wat voelbaar is. Bij iedereen kan dit weer anders zijn, en in andere delen van het lichaam , hetzij door tintelingen, bepaalde prikkels, golven van energie enz.

De massage is een heel ontspannende en ook een heel fijne massage, de massage werkt door op de organen en alle lichaamsgebieden waar nodig, bevordert doorbloeding, afvoeren van afvalstoffen, vermindert stressgerelateerde klachten, bevordert beter slapen, zeer helend en genezend.

 

'Wanneer je de voeten van een mens in handen hebt heb je de totale mens in handen'